کد مطلب: 119772
دغدغه اوباما در هياهوي تظاهرات!
تاریخ انتشار : 1393/09/18 13:36:11
نمایش : 1802
با وجود سرکوب معترضان آمريکايي، رئيس‌جمهور آمريکا و شاهزاده انگليسي پيرامون احترام به حقوق حيوانات در واشنگتن ديدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دوک کمبريج زماني به آمريکا و شهر نيويورک سفر کرده است که معترضين به کشتار و قتل رنگين پوستان در آمريکا،‌ توسط نيروهاي امنيتي اين کشور در حال سرکوب شدن، هستند.

پرنس ويليام که چند روزيست در سفر به آمريکا به سر مي‌برد،‌ با «باراک اوباما» رييس جمهور آمريکا در واشنگتن ديدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه خبري بي‌بي‌سي،‌ ديدار ويليام و اوباما پيش از سخنراني دوک کمبريج براي بانک جهاني با موضوع جرايم حيات وحش انجام گرفت.

حين سخنراني، پرنس ويليام جرايم عليه حيات وحش را شکل خائنانه‌ از فساد و جرم در دنياي امروز ناميد.

پرنس ويليام در حالي به آمريکا و شهرهاي نيويورک و واشنگتن سفر کرد که از هفته پيش شهرهاي مختلف آمريکا من جمله صحنه اعتراضات مردمي عليه تبعيض نژادي و خشونت پليس در قبال رنگين پوستان اين کشور است.

پليس و نيروهاي امنيتي آمريکا با قتل سياهان بي سلاح در شهرهاي مختلف اين کشور و نيروهاي قضايي با حکم آزادي افسران قاتل، مدت‌هاست خشم مردم را برانگيخته‌ و معترضين به اين بي‌عدالتي و خشونت و تبعيض را همواره سرکوب مي‌کنند.

بي‌بي سي ادامه مي‌دهد در طول سخنراني،‌ پرنس ويليام به حضار گفت رابطه هر فرد با طبيعت و حيات وحش نشان از شخصيت و انسانيت اوست؛ وي هم‌چنين اضافه کرد، جرايم حيات وحش کاملا با امنيت کشورهاي ما مربوط است.

وي زماني از شخصيت و انسانيت دراحترام به حيوانات صحبت مي‌کند که انسانيت براي رنگين پوستان آمريکايي رعايت نشده و همواره حقوق انساني آن‌ها زير پا گذاشته مي‌شود.

به گفته رويترز دليل سفر ويليام به آمريکا همين سخنراني براي بانک جهاني در موضوع جرايم حيات وحش بوده است.
 
کد مطلب: 590 پ
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html